skip to Main Content
Mantelzorg Aan Huis Leveren

Mantelzorg aan huis leveren

Mantelzorg aan huis leveren dankzij een mantelzorgwoning

Bent u zelf hulpbehoevend? Of is een dierbare van u hulpbehoevend? Dan is persoonlijke zorg dichtbij huis mogelijk. Namelijk door een mantelzorgwoning te laten plaatsen. Een mantelzorgwoning is een woning waarin de hulpbehoevende woont en de woning wordt bij u in de tuin, op het erf of aan huis geplaatst. Zo bent u als zorgverlener altijd in de buurt. Wilt u meer weten over mantelzorgwoningen? En hoe mantelzorgwoningen ervoor zorgen dat u mantelzorg aan huis kunt leveren? Lees dan snel verder.

Mantelzorg aan huis leveren, maar wel met privacy

Bij mantelzorg aan huis leveren, zijn de zorgverlener en zorgbehoevende altijd dicht bij elkaar. Als zorgverlener moet u namelijk continue zorg kunnen bieden aan de zorgbehoevende. Daarom wordt er in de tuin, op het erf of aan de woning van de zorgverlener een mantelzorgwoning geplaatst. Maar natuurlijk wilt zowel de zorgverlener als de zorgbehoevende voldoende privacy behouden. En dat kan met een mantelzorgwoning. Want ook al woont u dicht bij elkaar, u bent toch door muren van elkaar gescheiden. U heeft namelijk beide uw eigen plekje.

Mantelzorgwoning op maat laten maken

Wist u dat als u een mantelzorgwoning wilt laten plaatsen, u deze volledig op maat kunt laten maken? De wensen en behoeften van de zorgbehoevende staan hierbij centraal. Vormen drempels bijvoorbeeld een probleem? Dan laat u een mantelzorgwoning zonder drempels maken. De mogelijkheden zijn enorm. Zo vindt u ongetwijfeld de perfecte woonoplossing!

Mantelzorg aanbouw

U kunt ook kiezen voor een mantelzorg aanbouw. De mantelzorgwoning wordt dan aan uw huis gebouwd, bijvoorbeeld door een aparte badkamer en/of slaapkamer aan uw bestaande woning toe te voegen. Wilt u hier meer over weten? Of weten wat de mogelijkheden van een mantelzorg aanbouw zijn? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier.